Створюємо стильний family look на день народження

На святкових подіях і дорослим, і маленьким модницям хочеться виглядати чудово. Давайте дізнаємося, як створити справді неповторний образ, який викличе справжнє захоплення.


Основним сучасним трендом у світі моди стала фемілі цибуля. У перекладі він означає «сімейний образ», який передбачає загальні риси одягу та аксесуарів у батьків та дітей. Сімейна ідилія у зовнішньому стилі вказує на міцну гармонію між членами сім'ї. Вона демонструє іншим, що діти та батьки – це єдине ціле, яке перебуває в балансі. Крім цього, оригінальне поєднання одягу дорослих та дітей завжди виглядає дуже красиво.


Що стосується family look напрямку?


Такий жанр моди як фемілі лук був популярним в Америці 60-70-х років. Відродити таку вишукану і практичну концепцію одягу вдалося завдяки ряду сучасних дизайнерів. До них належить Іларія Ікарді, яка вивела загальний сімейний стиль на світову арену та посприяла проведенню гучних показів мод у цій тенденції. Немає обмежень у створенні образу family look. Під ним мається на увазі поєднання одягу з однією або декількома з таких характеристик:


- однаковий вид виробів (сукні, спідниці та блузи, футболки та джинси та ін.);


- однакові колірні рішення;


- однакові принти;


- однакові доповнення у вигляді паєт, бантів, поясів та ін.


Найбільшою любов'ю фемілі цибуля користується у мам та їхніх доньок. Адже не секрет, що прекрасна половина людства завжди старанніше приділяла увагу моді, починаючи з наймолодших років. Особливо потрібно мати чарівний і барвистий спосіб на різних заходах. Однією з найважливіших подій вважається день народження. Що ж одягнути цього дня?


Підбираємо найкращу фемілі цибулю на день народження


Святкування такої хвилюючої події зазвичай відбувається з розмахом. Найбільше це стосується дитячих свят, адже для дитини хочеться створити безліч незабутніх вражень. Підбір вбрання на день народження непростий процес. Але все ж таки найкраще для цього підходить дизайнерський family look. Він дозволить продемонструвати донечці, наскільки вона дорога, а також приголомшити гостей вражаючим зовнішнім виглядом мами та свого милого чада. Вибираючи сукні на день народження, слід звернути увагу на такі аспекти:


- якість матеріалів, адже лише дорогі тканини та елементи подарують нарядам розкішний вигляд;


- яскравість та насиченість кольорової гами, що дозволить вигідно виділятися на тлі оточуючих;


- Наявність декоративних елементів (мережив, паєток, бантів, пасків та ін), які здатні тонко підкреслити індивідуальність образу.


П'ятірка ідеальних моделей від Lily Land


У колекції бренду Lily Land знаходиться велика кількість моделей суконь у напрямі family look. Вони створені для того, щоб збалансовано поєднати образ мами та дочки, а також тонко наголосити на індивідуальності кожної з них. Серед шикарного асортименту пропонуємо вам познайомитися з п'ятіркою улюбленців публіки:


1. Барбара - оригінальна модель, топ якої доповнений ніжним 3д мереживом. У варіанті для мами вона має довгу спідницю, а у варіанті для донечки – трохи вкорочену та пишну.


2. Кристал – унікальні сукні з легкого та приємного єврофатину, які мають незвичайний хвилястий крій. Їхня родзинка полягає в повітряному піднятому комірі.


3. Урсула – неймовірний комплект нарядів з м'яким верхом та вишуканим вирізом на спині. Спідниця, виконана каскадом, має елегантний подовжений шлейф. Декоровані сукні невеликим пір'ям на плечах та розкішним бантом ззаду.


4. Анастасія – модель має практичний фасон, а її топ доповнений автентичним 3д гіпюром. Невагому спідницю з фатину вправно підкреслює широкий атласний пояс на талії.


5. Нінель – делікатні сукні з подовженими рукавами та оригінальним кроєм. Вони прикрашені блискучою двосторонньою паєткою, яка дарує блискучий зовнішній вигляд. Варіант для мами має приталений вечірній фасон, а для дочки – прикрашений зворушливою спідницею з єврофатину.


Насолоджуйтесь кожною миттю такого важливого свята як день народження, створюючи просто чудовий образ, з вбраннями від бренду Lily Land!

Write a review

Note: HTML is not translated!
   Bad           Good