Казкове плаття на рік

Навіть найменші представниці прекрасної статі повинні почуватися справжніми принцесами. Варто дізнатися, як реалізувати це бажання в реальність.


Дівчатка вбирають відчуття краси з першого року свого життя, тому важливо прищеплювати їм естетичні смаки. Найкраще робити це за допомогою моди. Та й погодьтеся, так хочеться, щоб донечка виглядала на будь-якому заході чудово та зачаровувала всіх довкола. Як цього досягти?


Основні вимоги до сукні


Головним представником гардеробу юних леді вважається сукня. Воно легко одягається і здатне створити чудово ніжний образ своїх власниць. При виборі такого типу вбрання слід звертати увагу на кілька їх важливих характеристик:


- висока якість матеріалів - вироби повинні бути створені з приємних тілу тканин, які є гіпоалергенними і не викликають подразнень шкіри. Вони мають відмінну повітропроникність, що запобігає зайвому потовиділенню. Це дуже важливо, оскільки дитина у цей період активно рухається. До таких матеріалів відносяться атлас, бавовна, фатин та ін;


- міцність швів – діти постійно перебувають у русі, тому необхідна надійність у місцях з'єднань. Завдяки цьому одяг буде захищений від розривів;


- еластичність - подарувавши повну свободу рухів, дівчатка не будуть швидко втомлюватися від сукні і не шкодуватимуть під час її носіння;


- проста система застібок – це дозволить максимально швидко одягати модницю, не викликаючи при цьому неприємних відчуттів;


- барвистість квітів – у цьому віці діти бадьоро реагують насичені відтінки, тому, щоб виріб їм подобалося, він має бути яскравим;


- відсутність слабко прикріплених дрібних елементів - якщо на вбранні виявляться невеликі доповнення (наприклад, намистинки), які будуть слабо закріплені, це може зашкодити безпеці малюка. У цей період життя діти тягнуть все до рота, що може статися і з якоюсь деталлю одягу.


Орієнтуючись на перелічені вище моменти, вдасться підібрати комфортну і безпечну сукню. Але що з приводу дизайну?


Трендові моделі суконь на рік


Ранній вік – не привід не стежити за модними тенденціями. На сьогоднішній день в топі числяться сукні з такими рисами як:


- Приталений верх;


- пишний низ із єврофатину;


- спідниця у хвилясті складочки;


- Топ на змійці;


- Округлена горловина;


- доповнення у вигляді паєток, мережив та бантів;


- Оригінальні колірні рішення.


У колекції Lily Land легко відшукати моделі, які відповідають модним тенденціям та створені для того, щоб діти почували себе максимально зручно. До таких сукень відносяться:


1. Lily Dress – сукні мають приємний топ, який прикрашений міцними паєтками. Топ на практичних бретельках. Каскадна спідниця пишна та зібрана у вишукані хвилі.


2. MyLittlePonny – стильне вбрання, яке має оригінальний топ. Він декорований блискучими паєтками та підкреслений великим бантом ззаду, а також антуражним поясом. Повітряна спідниця виконана різнокольоровими відтінками.


3. Камелія – блискуча модель з подовженими рукавами та витонченим вирізом на спині ззаду. Неповторний вигляд суконь доповнений дзеркальною паєткою барвистих кольорів та розкішним бантом.


4. Меліса – виконані у вінтажному стилі вбрання. Вони мають подовжені мереживні рукави, а також прикрашені тонким автентичним мереживом на топі і спідниці. Гарним доповненням їхнього зовнішнього вигляду служить широкий атласний бант.


5. Зефірна хмара – неймовірно легка повітряна модель із приталеним топом. Вона має атласну спідницю і фатинову верхню. Її родзинками стали широкий атласний пояс та шикарний бант.


Дизайнерська сукня для доньки на один рік від Lily Land тонко підкреслить індивідуальність її власниці та неперевершений смак мами. Таке вбрання подарує чудовий образ, радуючи юних модниць та всіх оточуючих!

Write a review

Note: HTML is not translated!
   Bad           Good