ТОП найкращих дитячих суконь на випускний до саду та школи

Дівчата завжди бажають бути неперевершеними принцесами. Особливо якщо справа стосується такої важливої ​​події як випускний. Давайте дізнаємось, як створити унікальний образ у цей день.


У житті є події, які вважаються незамінними перехідними етапами. Насамперед до них відносяться випускні, що проходять у дитячому садку та молодшій школі. Кожна маленька модниця бажає бути на таких святах найкрасивішою та блискучою. Щоб створити стильний образ, достатньо підібрати для доньки оригінальну ошатну сукню та правильні аксесуари до неї.


Бренд Lily Land створює барвисті дизайнерські вбрання, які не можуть залишити байдужими ні своїх власниць, ні всіх оточуючих. Вони тонко підкреслюють індивідуальність дитини, даруючи міцне почуття впевненості у собі.


ТОП 5 найпопулярніших нарядів


Щоб не перейматися вибором модних суконь для малюків, варто познайомитися з п'ятіркою найпопулярніших моделей від Lily Land.


Амелі


Модель має ніжну повітряну форму, яка надає образу дівчинки легкість. Вона доповнена приємним тілу атласним верхом, що акуратно лягає на будь-який тип фігури. Пишна спідниця виконана з єврофатину та утворює вишукану хвилястість. Чудовим доповненням суконь стали широкий пояс, великий бант із атласу, а також автентичні мережива на спідниці.


Ангельське серце


Оригінальні сукні із сучасним фасоном. Їх топ має ззаду вишуканий виріз у формі серця, що надає образу маленької модниці антуражності. Більшість варіантів топ створений з м'якого оксамиту, що забезпечує максимальний комфорт під час рухів. У багатьох суконь моделі Ангельське серце спідниця виконана з високоякісного єврофатину, що йде в підлогу.


Барбі


Яскрава модель ідеально підійде для дівчаток, які не бояться бути в центрі уваги. Сукні мають легкий фасон, який робить їх справжніми маленькими «барбі». Топ та спідниця виготовлені з тонкого єврофатину, складеного у неординарні хвилі. Пишний низ виглядає дуже мило і підкреслюється тонким пояском на талії.


Ненсі


Барвисті сукні цієї моделі обов'язково підкорять серця маленьких принцес. Верх більшості варіантів декорований блискучими паєтками, які чудово переливаються під дією променів світла. Низ спідниці виконаний із повітряного єврофатину, зібраного в акуратні складки. Родзинкою вбрання став витончений виріз на спині і великий бант, розміщений ззаду.


Фатиновий рай


Суперсучасна модель, яка буде захоплювати всіх оточуючих на випускному у дитячому садку чи школі. Вона має приталений атласний верх, який у більшості суконь декорований великими дзеркальними паєтками. Вони привертають себе увагу, надаючи загальному вигляду розкоші. Спідниця нарядів легка та пишна. Вона буває у кількох варіаціях по довжині. Один із головних акцентів суконь – шикарний бант ззаду.


Деякі особливості вибору


Ошатне плаття на дитячий випускний має гармоніювати з іншими елементами образу. Серед таких доповнень можуть бути:


- обручі та шпильки на голову


- браслети


- сумочки


- туфельки


Якщо сама сукня і так наповнена різними блискучими деталями (блискітки, паєтки та ін), то всі інші аксесуари краще вибирати в однотонному вигляді. А коли вбрання досить просте і матове, то блискучий обруч або браслет будуть цілком доречними. Випускний у дитячому садку та школі стане незабутньою та радісною подією у житті маленьких принцес, якщо правильно підібрати їх елегантний святковий образ!

Write a review

Note: HTML is not translated!
   Bad           Good