ЯК ВИБРАТИ СУКНЮ ДЛЯ ДІВЧИНКИ: ПОРАДИ ВІД LILYLAND

Хочете підібрати сукню для дівчинки? Правильний вибір набагато простіше зробити, розділивши всі аргументи на дві групи:


практичність;

естетичність.

ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ ПРАКТИЧНЕ СУКНЯ?

Склад тканини. Чи дозволяє матеріал шкірі дихати? Чи тепло у сукні у холодну погоду? Наскільки швидко річ розтягнеться та втратить форму? Як швидко сукня буде змінюватися під час носіння? За це відповідає склад. Віддавайте перевагу бавовні з однією десятою частиною синтетики. Для зимових речей бажаний невеликий відсоток вовни.


Маркість забарвлення. Білі, жовті, рожеві сукні дуже подобаються маленьким принцесам, проте не всі мами люблять їх прати. Дрібна моторика у дітей продовжує розвиватися аж до підліткового віку, тому вони часто обливаються і кидають шматочки їжі прямо на одяг. Злого наміру в цьому немає: не потрібно лаяти доньку за неакуратність, простіше вибрати для дівчинки сукню немаркого кольору — наприклад, яскраво-синю чи зелену.


Стійкість фарбування. Дитячі речі стирають часто і зазвичай у гарячій воді. Річ з нестійким яскравим забарвленням буде сильно линяти, забруднюючи інші речі і втрачаючи гарний зовнішній вигляд. У той же час, якщо підібрати дитині білу або просто світлу сукню, її не можна прати з основною масою речей.


Практичність моделі. Ошатні сукні чарівно виглядають, а зручні – із задоволенням гасають. Підбираючи сукню дітям, пам'ятайте, що практичне плаття для доньки – це зовсім не те саме, що практичне для мами. Величезна кількість ґудзиків, вузький або, навпаки, занадто широкий поділ, безліч декоративних деталей – все це ознаки непрактичної дитячої сукні.


ЯК ВИБРАТИ ФАСОН СУКНЯ?

Естетичність кожної речі оцінюється, виходячи із призначення:


ошатне;

для ігор;

для будинку;

для школи.

Тільки розуміючи мету покупки, можна зробити правильний вибір.


Сукні для особливих приводів – це окрема проблема. Завдання трохи полегшує те, що до дитячого одягу рідко висуваються категоричні вимоги. Наприклад, якщо ви задумалися, як вибрати хрестильну сукню для дівчинки, то сміливо вибирайте будь-яку світлу. Інших вимог немає.


ВИБИРАЄМО СУКНЯ ДЛЯ ДІВЧАТКИ: НАСІЛЬКИ ВЧИТИТИ ДУМКУ ДИТИНИ?

"Подобається дитині" - теж важливий пункт. Тут можна виділити кілька аспектів:


Іноді розумно наполягти на тому, щоб вибрати практичнішу річ, ніж подобається доньці. З іншого боку, як вибрати сукню дівчинці 12 років, зовсім не зважаючи на її думку? З погляду педагогіки ростити дитину з думкою, що її думка не має значення – не найкраще рішення.

Деякі діти дорослішають раніше, деякі пізніше. Трапляється, що дівчинка почувається некомфортно, носячи сукню того ж крою, як і її однолітки.

Купувати абсолютно непрактичні речі, наприклад до свята, просто тому, що донька дуже просить, теж корисно. Кожна дівчинка має знати, що іноді мрії здійснюються.



ВИБИРАЄМО СУКНЯ ДЛЯ ДІВЧАТКИ ЗА РОЗМІРУ

Підбираючи розмір, важливо уточнити:


з розмірною сіткою якої країни ви маєте справу;

швидкість зростання;

повноту;

особливості статури.

Купувати речі точно розмір не варто. Виберіть варіант із невеликим запасом. Ми допоможемо Вам у цьому, дзвоніть та замовляйте сукні від LILYLAND!

Write a review

Note: HTML is not translated!
   Bad           Good