Правила догляду за ошатною дитячою сукнею

Ошатне дитяче плаття батьки зазвичай купують дитині не на один раз.


Тому після кожного свята сукню швидше за все доведеться прати. І чим раніше Ви це зробите, тим більше шансів відіпрати всеплями. Ошатні дитячі сукні, як правило, зшиті з органзи, синтетичних шовкових тканин, мережива, вимагають особливого звернення при пранні, сушінні, прасуванні.


Головними правилами для прання ошатних дитячих суконь можна назвати такі моменти:


Сукні, прикрашені блискітками, бісером, вишивкою, прайте тільки руками, не допускаючи тертя і не викручуючи матеріал.

При пранні ошатних суконь слід використовувати рідкий порошок або засіб для прання делікатних тканин. Гладити сукні із синтетичних шовкових тканин, органзи, мережив слід коли тканина ще трохи волога.

Гладити сукні слід теплою праскою на положенні «Шовк» з відключеною функцією відпарювача.

В ідеалі – хімчистка, але не завжди це можливо. Непогано зарекомендував себе такий спосіб прання бальної сукні: вішуємо сукню на плічка над ванною, змочуємо прохолодною водою з душу, намилюємо руки дитячим милом, обережно затираємо забруднені місця, злегка обробляємо мильною піною інші ділянки і змиваємо знову ж таки за допомогою душу. Після чого залишаємо висіти на плічках, щоб вода скла, а потім перевішуємо в кімнату і чекаємо, поки висохне повністю.


Використовуючи всі ці принципи догляду за ошатними сукнями, і Ви зможете зберегти його ще для кількох свят Вашої дитини.

Write a review

Note: HTML is not translated!
   Bad           Good